Virti varškėčiai
- Paskelbė lucosius
- 0 / 5
Sveikuoliški, virti, gardūs varškėtukai.
Varškę ištrinkite su cukrumi, druska, įmušam kiaušinį.
Suberiam miltus ir suminkom lipnoką tešlą.
Suformuojam rutulį.
Jį padalinkite į keturias dalis.
Iš gautų ketvirčių ant miltuoto stalo suformuojame „dešreles”.
Jas supjaustom nedideliais gabaliukais.
Varškėčius dedam į pasūdytą, verdantį vandenį
Verdam iki kol pakils į viršų + dar 5 min.
Minkštučius varškėtukus patiekiame su baltu saldžiu padažu, uogiene.
200gr varškės
1 kiaušinio
150gr miltų (gali reikti ir mažiau žiūrėti, kad tešla nebūtų labai kieta)
50 gr cukraus
Palikite atsiliepimą