- Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Minkšti ir purūs amerikietiški blynai. Šie į pyragą panašūs blyneliai dažniausiai patiekiami apšlakstyti klevų sirupu ar su šviežiomis uogomis, ar jūsų mėgstama uogiene.
Ingredientai
Eiga
- 1.Dideliame dubenyje persijokite miltus, cukrų ir kepimo miltelius.Viską sumaišykite.
- 2.Ištirpdykite svietą.Į mišinį įpilkite vanilės (nebūtina), sudėkite kiaušinius, supilkite pieną ir išmaišykite viską. Jei norite galite įdėti šviežios citrinos žievelės.
- 3.Supilkite šlapią mišinį į sausą ir palengva plakite. Mišinys turi būti vientisas ir tirštas be gumuliukų.
- 4.Įkaitinkite nedidelę keptuvę ant vidutinės-mažos ugnies, įpilkite į keptuvę augalinio aliejaus arba įdėkite šiek tiek sviesto ir pilkite 3 kupinus šaukštus blynų tešlos. Kepkite 1–2 minutes arba iki auksinės rudos spalvos, tada apverskite ir taip pat apkepkite kitą pusę.
- 5.Patiekite su klevų sirupu, šviežiomis uogomis arba uogiene. Skanaus!
Jums taip pat gali patikti