- Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Receptu pasidalino grupės "Pigūs ir skanūs receptai" narė Renata Nargelaitė-Tamašauskienė. "Nes jie tokio gerumo, kad net blynų nemėgėjai, nelieka abejingi"
Ingredientai
Eiga
- Atskiriame trynius nuo baltymų.
- Rikotos sūrį išplakame su tryniais, cukrumi bei vaniliniu cukrumi, kol nelieka rikotos gabalėlių.
- Sviestą ištirpiname, leidžiame atvėsti ir supilame į sūrio ir trynių masę.
- Suberiame persijotus miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir pilame lengva srovele vis maišant kol neliks sausų miltų neišsigąskite, maišyti bus gan sunku, nes masė gaunasi labai tiršta, bet paskui kiaušinio baltymai viską sutvarkis.
- Kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos išplakti iki standžių putų. Lėtai suversti į paruoštą masę bei atsargiai įmaišyti (nemaišyti intensyviai ir nepermaišyti).
- Blynus kepame ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
- Skanaus
Jums taip pat gali patikti