- Patiekalas: 4 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas: 30 min.
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Siūlome išsikepti blynų su dešrelėmis, jie labai skanūs ir sotūs.
Ingredientai
Eiga
- 1.Supilkite grietinę į dubenį. Kiaušinius nuplaukite įmuškite į dubenį ir išplakite.
- 2. Suberkite miltus, kepimo miltelius, druską ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
- 3. Nulupkite dešrelių apvalkalus, jei yra, supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į miltų mišinį. Šiam receptui tinka tiek rūkytos tiek pieniškos dešrelės.
- 4. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus. Dėkite tešlą šaukštu ir kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.
- 5. Iškeptus blynus dėkite į lėkštę su popieriniu rankšluosčiu, jis sugers aliejaus perteklių ir blynai nebus per riebūs.

Jums taip pat gali patikti