- Patiekalas: 4 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas: 30 min
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Lengvai paruošiamos cezario salotos.
Ingredientai
Eiga
- Pasiruoškite ingridientus salotoms paruošti.
- Supjaustykite batoną nedideliais kūbeliais.
- Į keptuvę įpilkite nedidelį kiekį aliejaus, įdėkite išvalytą ir supjaustytą gana stambiais gabliukais česnako skiltelę, sudėkite supjaustytą batoną, viską sumaišykite. Kepkite ant labai silpnos ugnies iki kol batonas pasidarys traškus. Labai svarbu kepant nepamiršti nuolat maišyti. Jei česnakas pradeda degti išimkite jį.
- Vistieną supjaustykite vienodo dydžio medalionais, pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
- Apkepkite vištieną keptuvėje iš abiejų pusių naudodami labai nedidelį kiekį aliejaus. Išėmę iš keptuvės leiskite atvėsti.
- Pasiruoškite produktus reikalingus padažui. Garstyčias rinkitės ne per daug aštrias, kad neužgožtų kitų ingridientų skonio. Sūrį ir aliejų rinkitės tik kokybišką.
- Kiaušinį įdėkite į stiklinę ir apipilkite verdančiu vandeniu, palaikykite dvi minutes. Tokiu būdu jis neišvirs, bet dezinfekuosite jį.
- Į stiklinę įmuškite kiaušinį, sudėkite parmezano sūrį, garstyčias, cukrų, druską, aliejų, ir susmulkintą česnaką
- Sumaišykite viską iki kol gausite vientisą padažo konsistenciją, jis turi gautis skystas , bet ne skystesnis už vandenį.
- Atšalusią vištienos file supjaustykite nedideliais gabalėliais.
- Lėkštės apačioje sudėkite salotų lapus ir pašlakstykte padažu.
- Sudėkite vištienos gabaliukus ir supjaustytus pomidorus.
- Viršuje sudėkite apkeptus batono gabaliukus, pabarstykite parmezano.
- Ir paskutinį kartą apšlakstykite likusiu padažu, pateikti rekomenduojama iškart pagaminus, kad batono gablėliai išliktų traškūs.

Jums taip pat gali patikti