- Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Receptu pasidalino Anna Oleszkiewicz
Ingredientai
Eiga
- Užvirinam vandenį su sviestu ir pilam maišydami 200 g miltų.
- Maišom dar 1 min. Nukeliam nuo ugnies ir paliekam atvesti.
- Imame mikserį ir po vieną įmušam 5 kiaušinius nuolat maišant. Gražią, vientisą, masę dedam į konditerinį maišiuką ir išspaudžiame ant kepimo popieriaus apvalius eklerus.
- Kepam 15 min 180 ° laipsnių temperatūroje, veliau mažiname iki 170 ° ir kepame dar 15 min.
- Sviestinis kremas
- Sviestą išsukau iki baltumo.
- Dedame po šaukštą šalto pudingo ir kondensuoto pieno, plakam, plakam...
- Visiškai atvėsusius pyragaičius (pro skylutę) taip pat iš konditerinio maišiuko per ilgesnį antgalį užpildome kremu. Ant viršaus apiberiame cukraus pudra!
- P. S. Gavosi 30 eklerų!
- Skanaus!
Jums taip pat gali patikti