Receptas

Eklerai su sviestiniu kremu

Tortai,pyragai Peržiūrių: 319 Įkeltas: Feb 16, 2023
Eklerai su sviestiniu kremu Eklerai su sviestiniu kremu Eklerai su sviestiniu kremu
  • Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas:
  • Kepimo laikas:
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Receptu pasidalino Anna Oleszkiewicz

Ingredientai

Eiga

  1. Užvirinam vandenį su sviestu ir pilam maišydami 200 g miltų.
  2. Maišom dar 1 min. Nukeliam nuo ugnies ir paliekam atvesti.
  3. Imame mikserį ir po vieną įmušam 5 kiaušinius nuolat maišant. Gražią, vientisą, masę dedam į konditerinį maišiuką ir išspaudžiame ant kepimo popieriaus apvalius eklerus.
  4. Kepam 15 min 180 ° laipsnių temperatūroje, veliau mažiname iki 170 ° ir kepame dar 15 min.
  5. Sviestinis kremas
  6. Sviestą išsukau iki baltumo.
  7. Dedame po šaukštą šalto pudingo ir kondensuoto pieno, plakam, plakam...
  8. Visiškai atvėsusius pyragaičius (pro skylutę) taip pat iš konditerinio maišiuko per ilgesnį antgalį užpildome kremu. Ant viršaus apiberiame cukraus pudra!
  9. P. S. Gavosi 30 eklerų!
  10. Skanaus!

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!