- Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas: 50min.
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Labai gardus grybukai su įdaru.
Ingredientai
Eiga
- Pasiruoškite visus reikalingus ingridientus.
- Minkštą margariną pertinkite kartu su cukrumi.
- Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
- Maistinę sodą nugesinkite maistiniu actu.
- Į masę pilkite persijotus miltus ir sudėkite nugesintą sodą.
- Įdėkite tešlą į šaldytuvą 30 minučių.
- Ištepkite aliejumi grybukų formą.
- Padarykite nedidelius rutuliukus iš tešlos.
- Tešlos rutuliukus dedame į gerai pašildytą formą.
- Kepame grybukus, kol įgaus gražų atspalvį.
- Pridėkite į kiekvieną grybuko puselę virto kondensuoto pieno arba rududu ir sulipdykite tarpusavyje.
- Aštru peiliu apipjaustykite grybukus.
- Skanaus!
Jums taip pat gali patikti