Receptas

Grybukai su rududu

Kepiniai Peržiūrių: 808 Įkeltas: Nov 21, 2022
Grybukai su rududu Grybukai su rududu Grybukai su rududu Grybukai su rududu Grybukai su rududu Grybukai su rududu Grybukai su rududu Grybukai su rududu Grybukai su rududu Grybukai su rududu Grybukai su rududu
  • Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas: 50min.
  • Kepimo laikas:
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Labai gardus grybukai su įdaru.

Ingredientai

Eiga

  1. Pasiruoškite visus reikalingus ingridientus.
  2. Minkštą margariną pertinkite kartu su cukrumi.
  3. Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
  4. Maistinę sodą nugesinkite maistiniu actu.
  5. Į masę pilkite persijotus miltus ir sudėkite nugesintą sodą.
  6. Įdėkite tešlą į šaldytuvą 30 minučių.
  7. Ištepkite aliejumi grybukų formą.
  8. Padarykite nedidelius rutuliukus iš tešlos.
  9. Tešlos rutuliukus dedame į gerai pašildytą formą.
  10. Kepame grybukus, kol įgaus gražų atspalvį.
  11. Pridėkite į kiekvieną grybuko puselę virto kondensuoto pieno arba rududu ir sulipdykite tarpusavyje.
  12. Aštru peiliu apipjaustykite grybukus.
  13. Skanaus!

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!