- Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Patiekiu su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais. Esu taip pat gaminusi ir su kiauliena,skonis taip pat tobulas.
Ingredientai
Eiga
- Mėsą nusiplaunu per kelis vandenis,nes fasuota būną labai kraujuota.
- Tada susipjaustau juostelėmis ir sudedu kepti į gerai įkaitintą keptuvę(su šiek tiek aliejaus),kai mėsa išleidžia skystį,prisuku ant silpnos kaitros,vis pamaišau.
- Susipjaustau smulkiai papriką,svogūną,česnakus,morką(griežinėliais kuo ploniau) ir suverčiu viską į jautieną apkepti.
- Apkepu 2-3minutes ir užberiu daug maž šaukštą miltų.Gerai permaišau,dedu mėgstamus prieskonius ir užpilu stiklinę sultinio.
- Vis pamaišau,įdedu 3-4 šaukštus kečupo,vėl permaišau ir palieku troškintis ant silpnos kaitros(vis pamaišau),kol mėsa bus norimo minkštumo.
Jums taip pat gali patikti