Receptas

Karališkas pyragas su varške

Tortai,pyragai Peržiūrių: 989 Įkeltas: Feb 12, 2022
Karališkas pyragas su varške Karališkas pyragas su varške Karališkas pyragas su varške Karališkas pyragas su varške Karališkas pyragas su varške Karališkas pyragas su varške Karališkas pyragas su varške Karališkas pyragas su varške Karališkas pyragas su varške Karališkas pyragas su varške Karališkas pyragas su varške Karališkas pyragas su varške Karališkas pyragas su varške Karališkas pyragas su varške
  • Patiekalas: 9 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas: 1h
  • Kepimo laikas:
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Neįtikėtinai skanu, lengva ir nereiks minkyti tešlos!


Ingredientai

Eiga

  1. 1.Pasiruoškite visus reikiamus ingridientus.
  2. 2.Miltus persijokite per sietelį į patogų platų indą, suberkite cukrų, druską, kepimo miltelius, išmaišykite.
  3. 3.Šaltą sviestą sutarkuokite su burokine tarka.
  4. 4.Sudėkite tarkuotą sviestą į miltų, cukraus ir druskos mąsę.
  5. 5. Masę atidžiai pertrinkite kol gausite "Smelio trupinėlius". Tai reikia padaryti labai greitai, kad sviestas neištirptų nuo rankų karščio, padarytus trupinius dėkite į šaldytuvą.
  6. 6.Pasiruoškite pyrago įdarą.Sudėkite varškę, kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir viską sutrinkite iki vienalytės kreminės konsistencijos.

  7. 7.Kepimo indo dugną ir šonus patepkite augaliniu aliejumi. Naudojau 22 cm skersmens nuimamą formą, kurios dugną išklojau kepimo popieriumi. Į formą sudėkite pusę atšaldytų "smėlių trupinių". Paspauskite rankomis, tolygiai paskirstydami formelės apačioje, tuo pačiu suformuokite šonus išilgai kraštų.
  8. 8.Varškės įdarą dėkite ant smėlių trupinių pagrindo, išlyginkite.
  9. 9.Ant višaus sudėkite likusią dalį smėlinių trupinių, išlyginkite pyrago paviršių.
  10. 10.Pyragą kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių, kol viršus apskrus.
  11. 11.Pyragą atvėsinkite, supjaustykite gabalėliais ir patiekite.

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!