Receptas

Kepta menkė tešloje saldžiarūgščiame padaže

Žuvis Peržiūrių: 402 Įkeltas: Feb 27, 2022
Kepta menkė tešloje saldžiarūgščiame padaže Kepta menkė tešloje saldžiarūgščiame padaže Kepta menkė tešloje saldžiarūgščiame padaže Kepta menkė tešloje saldžiarūgščiame padaže Kepta menkė tešloje saldžiarūgščiame padaže Kepta menkė tešloje saldžiarūgščiame padaže Kepta menkė tešloje saldžiarūgščiame padaže Kepta menkė tešloje saldžiarūgščiame padaže Kepta menkė tešloje saldžiarūgščiame padaže Kepta menkė tešloje saldžiarūgščiame padaže Kepta menkė tešloje saldžiarūgščiame padaže Kepta menkė tešloje saldžiarūgščiame padaže Kepta menkė tešloje saldžiarūgščiame padaže
  • Patiekalas: 4 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas: 40min.
  • Kepimo laikas:
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Žuvis kinų virtuvėje verdama su įvairiais prieskoniais : cukrumi, derinama su daržovėmis ir net su mėsos, bei vištienos gaminiais, sojų ir kitais padažais.

Ingredientai

Eiga

  1. 1.Išvirkite ryžius pagal instrukciją ant pakuotės. Įpilkite druskos, įdėkite sviesto ir išmaišykite. Garnyras paruoštas!
  2. 2.Puode sumaišykite sojų padažą, vyno actą, pusę stiklinės vandens, aštrų čili padažą, pomidorų pastą, ananasų sirupą iš konservuotų ananasų.
  3. 3.Užvirkite. Suberkite cukrų ir kukurūzų krakmolą, praskiestą puse stiklinės šalto vandens. Užvirus virkite 1-2 minutes, kol sutirštės. Nuimkite nuo viryklės. Padažas paruoštas!
  4. 4.Menkės filė nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Supjaustykite gabalėliais.
  5. 5.Tešla: sumaišykite kiaušinius su miltais. Tešlos negalima sūdyti, nes padažas bus sūrus.
  6. 6.Žuvies gabaliukus pamirkykite į tešlą.
  7. 7.Žuvį apkepkite tešloje, keptuvėje su augaliniu aliejumi iš abiejų pusių.
  8. 8.Iškeptą žuvį dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių.
  9. 9.Paruoškite daržoves: stambiai supjaustykite papriką, išilgai supjaustykite baltąjį svogūną, smulkiai supjaustykite imbiero šaknį ir česnaką.
  10. 10.Karštoje keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite svogūną (pusę minutės).
  11. 11.Suberkite česnaką ir imbierą, išmaišykite, pakepinkite dar minutę.
  12. 12.Sudėkite paprikas, konservuotų ananasų gabalėlius. Išmaišykite ir kepkite 1-2 minutes.
  13. 13.Sudėkite keptą žuvį tešloje.
  14. 14.Supilkite padažą ir išmaišykite. Kepkite dar pusę minutės.
  15. 15.Pabarstykite žaliais svogūnais ir patiekite su virtais ryžiais. Skanaus!

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!