- Patiekalas: 6 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas: 30 min
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Labai sotus ir skanus patiekalas pusryčiams visai šeimai.
![]()
Ingredientai
Eiga
- 1.Pasiruoškite visus reikiamus ingridientus.
- 2.Abu sūrius sutarkuokite su vidutine arba smulkia tarka.
- 3.Smulkiai supjaustykite petražoles ir kraupus, jei jų neturite galite įdėti svogūno laiškų.
- 4. Sūri, žalumynus, grietinę ir majonezą sumaišykite, įdėkite pagal skonį piprų ir druskos (Jei trūksta, nes majoneze yra nemažai druskos).

- 5.Lavašą supjaustykite 7-8 cm pločio juostomis. Aš turėjau didelį lavašą – 70 ant 35 cm.
- 6.Ant kiekvienos lavašo juostelės pradžios įdėkite po 1 didelį šaukštą įdaro.
- 7.Sulankstykite lavašą trikampiais. Tuomet įdaras neišbėgs.
- 8.Įkaitinkite keptuvę, sudėkite lavašą ir apkepkite jį iį abiejų pusių 2-3 minutes.
- 9.Pateikite lavašą dar karštą kol sūris nesustingo.

Jums taip pat gali patikti