- Patiekalas: 4 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas: 30 min.
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Klasikinis švelnių, varškėčių receptas!
Ingredientai
Eiga
- 1.Pasiruoškite visus reikiamus ingridientus.
- 2.Labai gerai pertriname varškę per sietelį, arba sutriname su blendriu.
- 3.Įmušame kiaušinį.
- 4.Viską gerai išmaišome šakute.
- 5.Pasūdome ir vėl išmaišome.
- 6.Pilame cukrų.
- 7.Įdedame miltus. Vieną miltų šaukštą pasiliekame varškėčių apvoliojimui.
- 8.Pasiimame šiek tiek tešlos ir formuojame varškėtį.
- 9.Varškėtį apvoliojame miltuose.
- 10.Dedame į gerai įkaitintą keptuvę varškėčius. Kai juos sudedame ugnį sumažiname ir ant nedidelies ugnies juos kepame apie 7 minutes iš vienos pusės.
- 11.Apverčiame varškėčius ir kepame dar 7-10 minučių.

Jums taip pat gali patikti