Receptas

Koldūnai su kiauliena

Mėsa Peržiūrių: 1161 Įkeltas: Feb 02, 2022
Koldūnai su kiauliena Koldūnai su kiauliena Koldūnai su kiauliena Koldūnai su kiauliena Koldūnai su kiauliena Koldūnai su kiauliena Koldūnai su kiauliena Koldūnai su kiauliena Koldūnai su kiauliena Koldūnai su kiauliena Koldūnai su kiauliena
  • Patiekalas: 4 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas:
  • Kepimo laikas:
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Receptu pasidalino Katrin L.
Nesudėtingas receptas, kuriam reikės nedaug ir pačių paprasčiausių produktų.

Ingredientai

Eiga

  1. 1.Pasiruošiame visus reikalingus ingridientus tešlai.
  2. 2.Miltus supilame į dubenį, per vidurį padorame duobutę, beriame druską,pilame aliejų, įmušame kiaušinį.
  3. 3.Viską maišome su šakute pamažu pildami vandenį.
  4. 4.Suformuojame iš tešlos kamuoliuką, uždengiame ir paliekame pastovėti 20 minučių.
  5. 5.Pasiruošiame visus reikalingus ingridientus įdarui.
  6. 6.Sutarkuojame smulkia tarka svogūną.
  7. 7.Į faršą sudedame smulkiai sutarkuotą svogūną , druskos, pipirų ir įpilame vandes, viską išmaišome.
  8. 8.Atsipjauname dalį tešlos ir kočiojame. Jei šiek tiek limpa paberkite miltų. Su stikline išpjauname apskritimo formeles.
  9. 9.Įdedame faršo
  10. 10.Formuojame koldūnus atidžiai užspausdami kraštelius.
  11. 11.Užverdame vandenį , koldūnus dedame pamažu – po kelis kol šiek tiek apverda ir dedame kitus, nes jei sudėsite visus iš karto – sulips. Virkite apie 7 minutes po to kai sudėsite visus.

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!