- Patiekalas: 4 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Receptu pasidalino Katrin L.
Nesudėtingas receptas, kuriam reikės nedaug ir pačių paprasčiausių produktų.
Ingredientai
Eiga
- 1.Pasiruošiame visus reikalingus ingridientus tešlai.
- 2.Miltus supilame į dubenį, per vidurį padorame duobutę, beriame druską,pilame aliejų, įmušame kiaušinį.
- 3.Viską maišome su šakute pamažu pildami vandenį.
- 4.Suformuojame iš tešlos kamuoliuką, uždengiame ir paliekame pastovėti 20 minučių.
- 5.Pasiruošiame visus reikalingus ingridientus įdarui.
- 6.Sutarkuojame smulkia tarka svogūną.
- 7.Į faršą sudedame smulkiai sutarkuotą svogūną , druskos, pipirų ir įpilame vandes, viską išmaišome.
- 8.Atsipjauname dalį tešlos ir kočiojame. Jei šiek tiek limpa paberkite miltų. Su stikline išpjauname apskritimo formeles.
- 9.Įdedame faršo
- 10.Formuojame koldūnus atidžiai užspausdami kraštelius.
- 11.Užverdame vandenį , koldūnus dedame pamažu – po kelis kol šiek tiek apverda ir dedame kitus, nes jei sudėsite visus iš karto – sulips. Virkite apie 7 minutes po to kai sudėsite visus.

Jums taip pat gali patikti