- Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Lengviausias ir greičiausias štrudelio receptas!
Ingredientai
Eiga
- Pasiruoškite visus reikiamus ingridientus.
- Obuolius nuplaukite.
- Sutarkuokite stambia tarka.
- Padėkite lavašą ant stalo ilgąja puse į save. Ant jo iki pusės sudėkite tarkuotus obuolius, palikdami nuo kraštų kelis centimetrus.
- Tarkuotus obuolius pabarstykite maltu cinamonu ir cukrumi.
- Ant obuolių ištepkite varškę. Atsargiai suspauskite lavašo kraštus. Suvyniokite lavašą į ritinį.
- Dabar ritinį siūle žemyn dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
- Į nedidelį dubenį įmuškite kiaušinį ir plakite šakute, kol baltymai ir tryniai susimaišys. Tepkite vyniotinį plaktu kiaušiniu su konditeriniu šepetėliu . Įdarytą lavašą kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes, priklausomai nuo jūsų orkaitės. Atkreipkite dėmesį lavašo spalvą - ji turėtų tapti auksinė.
- Patiekdami vyniotinį galite pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Jums taip pat gali patikti