Receptas

Lavašas su obuoliais ir varške orkaiteje

Kepiniai Peržiūrių: 826 Įkeltas: Nov 25, 2022
Lavašas su obuoliais ir varške orkaiteje Lavašas su obuoliais ir varške orkaiteje Lavašas su obuoliais ir varške orkaiteje Lavašas su obuoliais ir varške orkaiteje Lavašas su obuoliais ir varške orkaiteje Lavašas su obuoliais ir varške orkaiteje Lavašas su obuoliais ir varške orkaiteje
  • Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas:
  • Kepimo laikas:
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Lengviausias ir greičiausias štrudelio receptas!

Ingredientai

Eiga

  1. Pasiruoškite visus reikiamus ingridientus.
  2. Obuolius nuplaukite.
  3. Sutarkuokite stambia tarka.
  4. Padėkite lavašą ant stalo ilgąja puse į save. Ant jo iki pusės sudėkite tarkuotus obuolius, palikdami nuo kraštų kelis centimetrus.
  5. Tarkuotus obuolius pabarstykite maltu cinamonu ir cukrumi.
  6. Ant obuolių ištepkite varškę. Atsargiai suspauskite lavašo kraštus. Suvyniokite lavašą į ritinį.
  7. Dabar ritinį siūle žemyn dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
  8. Į nedidelį dubenį įmuškite kiaušinį ir plakite šakute, kol baltymai ir tryniai susimaišys. Tepkite vyniotinį plaktu kiaušiniu su konditeriniu šepetėliu . Įdarytą lavašą kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes, priklausomai nuo jūsų orkaitės. Atkreipkite dėmesį lavašo spalvą - ji turėtų tapti auksinė.
  9. Patiekdami vyniotinį galite pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!