- Patiekalas: 6 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas: 1 val.
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Tai lietinių su bananais receptas, kurį išmokau dar būdama visai maža iš tetos it tikriausiai vienas iš pirmųjų patiekalų , kurį išmokau ruošti.
Ingredientai
Eiga
- 1.Pasiruoškite visus ingridientus lietiniams.
- 2. Persijokite miltus, suberkite cukrų, druską, šiek tiek vanilės ekstrakto(nebūtina), supilkite pieną ir išplakite. Masė turi būti vientisa, grietinėlės konsistencijos be gumuliukų.
- 3. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite blynelius. Juos apkepti reikia iš abiejų pusių.
- 4. Supaustykite bananus griežinėliais ir sudėkite viena juostele per visą blyną. Nuo kraštų palikite šiek tiek vietos, nes kepant gali iškristi bananai iš vidaus.
- 5.Suvyniotus blynelius dedame į įkaitintą keptuvę. Apkepame iš abiejų pusių.
- 6. Patiekiame su gietine.

Jums taip pat gali patikti