- Patiekalas: 4 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas: 1h
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Labai ryškus , paprastas, nesudėtingas patiekalas šeimos vakarienei.
Ingredientai
Eiga
- 1.Pasiruoškite visus reikiamus ingridientus
- 2.Svogūną nulupkite ir pusę jo supjaustykite labai smulkiai, sudėkite į faršą. Pasūdykite, įdėkite mėgstamus sausus prieskonius ir gerai viską išmaišykite. Leiskite faršui pastovėti 15 min.
- 3.Iš faršo suformuokite nedidelius rutuliukus.
- 4.Į keptuvę įpilkite 2 šaukštus aliejaus ir įkatinkite. Sudėkite faršo rutuliukus ir apkepkite ir išimkite.
- 5.Į keptuvę įpilkite dar 2 šaukštus aliejaus. Sudėkite antrą smulkiai supjaustyto svogūno dalį ir lengvai apkepkite. Sudėkite šaldytas daržoves. Maišant kepkite - 10-15 minučių.
- 6.Į keptuvę pilkite pomidorų padažą ir pusė stiklinės verdančio vandens. Pasūdykite pagal skonį, išmaišykite, Sudėkite iškeptus mėsos rutuliukus. Labai atsargiai išmaišykite. Uždenkite keptuvę dangčiu, kepkite mažiau nei ant vidutinės ugnies. Leiskite pasitroškinti mėsos kukuliams ir daržovėms 20-25 min.
- 7. Paruoštą patiekalą pabarstykite žalumynais ir patiekite. Skanaus!

Jums taip pat gali patikti