Receptas

Mielinė duona

Miltiniai patiekalai Peržiūrių: 330 Įkeltas: Mar 17, 2023
Mielinė duona
  • Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas:
  • Kepimo laikas:
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Receptu pasidalino : Algirdas Mažeika

Ingredientai

Eiga

  1. Viska sumaišome, minkome apie 10 min.
  2. Užminkytą tešlą statome šiltoje vietoje tešlos pakilimui 1-1.20 val.
  3. Po valandos vėl perminkome ir pasirinkta forma tepame aliejumi, vėl duodame 20-30 min. pakilti tešlai.
  4. Kepame 200 laipsniu 15-20 min.
  5. Vėliau baigiame kepti 170 laipsniu 45-55 min.
  6. Iškepta duona supurškiame vandeniu ir suvyniojame į rankšluostį, kad plutelė būtų minkštesnė.
  7. Gaunasi nedidelis kepaliukas minkštas, trapus.
  8. Skanaus...

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!