- Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Receptu pasidalino : Algirdas Mažeika
Ingredientai
Eiga
- Viska sumaišome, minkome apie 10 min.
- Užminkytą tešlą statome šiltoje vietoje tešlos pakilimui 1-1.20 val.
- Po valandos vėl perminkome ir pasirinkta forma tepame aliejumi, vėl duodame 20-30 min. pakilti tešlai.
- Kepame 200 laipsniu 15-20 min.
- Vėliau baigiame kepti 170 laipsniu 45-55 min.
- Iškepta duona supurškiame vandeniu ir suvyniojame į rankšluostį, kad plutelė būtų minkštesnė.
- Gaunasi nedidelis kepaliukas minkštas, trapus.
- Skanaus...
Jums taip pat gali patikti