Receptas

Mielinės bandelės su cinamonu

Tortai,pyragai Peržiūrių: 309 Įkeltas: Jan 30, 2022
Mielinės bandelės su cinamonu
  • Patiekalas: 12 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas: 2h
  • Kepimo laikas:
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Vidutiniškas
Spausdinti

Labai skanios , saldžios, minkštos bandelės.

Ingredientai

Eiga

  1. 1.Pasiruoškite visus reikiamus ingridientus. Kadangi ruošiame mielinę tešlą visi ingridientai turi būti kambario temperatūros. Miltus reikia persijoti, kad jūsų kepinys būtų minkštesnis.
  2. 2. Pašildykite pieną , kad jis būtų šiltas, bet ne karštas. Į pašildytą pieną dedu mieles, cukrų ir druską, viską išmaišau. Palieku penkioms minutėms.
  3. 3. Į pieno ir mielių masę įdedu 3 šaukštelius miltų ir viską sumaišau. Tuomet uždengiu indą ir palieku pastovėti šiltoje vietoje 20 minučių. Kol laukiame ištirpdome sviestą .
  4. 4. Štai taip turi atrodyti jūsų „veikiančios mielės“ tešloje. Jei atrodo kitaip, reiškia kažkas ne taip ir jūsų kepinys nepavyks. Geriau iškart imkite kitas mieles ir užsimaišykite viską iš naujo.
  5. 5. Įdedame ištirpusį svietą, jis turi būti ne karštas, išmaišome. Dabar pamažu dedame miltus, gerai išmaišome. Tešla turi būti minkšta ir nelipti prie rankų. Jei įdėsite per daug miltų tai jūsų kepinys bus kietas.
  6. 6. Tešlą apiberiame miltais.
  7. 7. Uždegiame ir nunešame į šiltą vietą , kad tešla pakiltų. Paliekame valandai.
  8. 8.Tešla turi padvigubėti.
  9. 9. Iškočiojame tešlą - maždaug 5 mm storio.
  10. 10. Sviestą, kuris skirtas įdarui ištirpiname ir atvėsiname. Juo ištepame tešlą ir pabarstome cinamonu su cukrumi. Susukame tešlą.

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!