Receptas

Naminis batonas

Kepiniai Peržiūrių: 879 Įkeltas: Feb 21, 2023
Naminis batonas
  • Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas:
  • Kepimo laikas:
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Receptu pasidalino Algirdas Mažeika

Ingredientai

Eiga

  1. Sumaišyti pieną su vandeniu truputį pašildyti, berti mieles, cukrų, išmaišyti, berti druską, pilti tirpintą sviestą, išmaišyti, sijoti miltus, užminkyti tešlą, uždengti ir palikti tešlai pakilti 50 min.
  2. Iškočioti lakštą, kad gautųsi stačiakampis susukti, (kaip vyniotinį) užlenkti kraštus, padaryti įpjovas ir dar 10-15 min. leisti pakilti, aptepame.
  3. Statome į šalta orkaite jungiame 180 laipsnių ir kepti 20-30 min.
  4. Skanaus

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!