- Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Receptu pasidalino Algirdas Mažeika
Ingredientai
Eiga
- Sumaišyti pieną su vandeniu truputį pašildyti, berti mieles, cukrų, išmaišyti, berti druską, pilti tirpintą sviestą, išmaišyti, sijoti miltus, užminkyti tešlą, uždengti ir palikti tešlai pakilti 50 min.
- Iškočioti lakštą, kad gautųsi stačiakampis susukti, (kaip vyniotinį) užlenkti kraštus, padaryti įpjovas ir dar 10-15 min. leisti pakilti, aptepame.
- Statome į šalta orkaite jungiame 180 laipsnių ir kepti 20-30 min.
- Skanaus
Jums taip pat gali patikti