- Patiekalas: 8 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas: 2h
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Nebrangus, greitas, skanus, paprastas tortas kurį pasigamins net ir vaikas!
Ingredientai
Eiga
- 1.Pasiruoškite reikiamus ingridientus.
- 2.Grietinę 20-25% riebumo sumaišykite su cukrumi ir išmaišykite. Maždaug 3 valgomuosius šauktus kremo atidėkite torto dekoravimui. Galite pridėti šiek tiek mažiau cukraus (pagal skonį).
- 3.Meduolius sudėkite į blenderio dubenį ir sumalkite į smulkius trupinius. Dalį trupinių atidėkite, kad apibarstytumėte pyrago viršų ir šonus.
- 4.Susmulkintus meduolius supilkite į grietinės ir cukraus masę ir išmaišykite. Turėtumėte gauti gana klampią masę.
- 5.Kvadratinę kepimo formą išklokite maistine plėvele. Ant dugno vienu sluoksniu sudėkite sausainius „gaidelis“.Aš turiu šiek tiek mažesnę formą, todėl sausainius teko pjaustyti.
- 6.Ant viršaus tolygiai paskleiskite meduolių ir grietinės mišinį, išlyginkite.
- 7.Ant viršaus uždėkite kitą sluoksnį sausainių „gaidelis“.
- 8.Torto paviršių aptepkite likusiu kremu. Pyragą 1-1,5 valandai padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
- 9.Praejus 1-1,5 valandos ir ištraukus pyragą iš šaldytuvo atsargiai jį apverskite ant serviravimo lėkštės ir nuimkite maistinę plėvelę.
- 10.Viršų ir šonus sutepkite likusia grietine.
- 11.Torto viršų ir šonus apibarstykite likusiais meduolių trupiniais. Pyragą galite iškart supjaustyti gabalėliais ir patiekti.

Jums taip pat gali patikti