- Patiekalas: 6 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas: 3h 30
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Nesudėtingas, puošnus, tirpstantis burnoje !
Ingredientai
Eiga
- 1. Susmulkiname sausainius.
- 2. Į indą su sausainiais pilkite ištirpdytą sviestą.
- 3. Į kepimo formą pilame sausainių trupinius su sviestu ir padarome pagirndą. Įdedame į šaldymo kamerą 30 min.
- 4. Želatiną užpilkite 100 ml vandens ir palikite 30 minučių pastovėti.
- 5. Giliame dubenyje sumaišykite varškę, grietinę ir cukrų. Sutrinkite viską iki vientisos masės.
- 6. 2/3 išbrinkusios želatinos ištirpinkite 120 ml karšto vandens.
- 7. Želatinos masę supilti į varškę, išmaišyti.
- 8. Ištraukite sušalusį pyrago pagrindą. Pilkite varškės masę.
- 9. Uždenkite sūrio pyragą maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 1,5 val. Kad sustingtų.
- 10. Sultis naudokite sodrios spalvos : Vyšnių, granatų , apelsinų. Pakaitinkite sultis, kad jos įkaistų ir atskieskite likusią želatiną.
- 11. Ant sustingusios varškės masės pilame sultis sumaišytas su želatina ir padedame 1 valandai į šaldytuvą.
- 12. Sūrio pyragą išimkite iš formos , peiliu atskirkite nuo sienelių. Skanaus!

Jums taip pat gali patikti