Receptas

Šokoladinis „Napoleonas“

Tortai,pyragai Peržiūrių: 360 Įkeltas: Mar 16, 2022
Šokoladinis „Napoleonas“ Šokoladinis „Napoleonas“ Šokoladinis „Napoleonas“ Šokoladinis „Napoleonas“ Šokoladinis „Napoleonas“ Šokoladinis „Napoleonas“ Šokoladinis „Napoleonas“ Šokoladinis „Napoleonas“ Šokoladinis „Napoleonas“ Šokoladinis „Napoleonas“ Šokoladinis „Napoleonas“ Šokoladinis „Napoleonas“ Šokoladinis „Napoleonas“
  • Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas: 1h30
  • Kepimo laikas: 12h
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Vidutiniškas
Spausdinti

Receptas ne klasikinio „Napaleono“ tačiau tortas išeina nuostabaus skonio.

Ingredientai

Eiga

  1. 1.Pasiruoškite visus reikiamus ingridientus tešlai.
  2. 2.Šaltą sviestą, miltus, kakavą labai gerai pertriname kartu.
  3. 3.Į dubenį dedame kiaušinį ir giretinę, išplakame.
  4. 4.Į didelį dubenį beriame gerai pertrintą sviesto, miltų, ir kakavos trupinius, per vidurį padorame duobutę ir pilame girietinės ir kiaušinio plakinį. Minkome tešlą.
  5. 5.Tešla turi gautis elastinga, maloni rankoms. Įdėkite į maišelį ir palikite 30 minučių šaldytuve.
  6. 6.Tešlą padalinkite į 8 – 10 dalių. Man patogiau į 8 dalis dalinti, tačiau, jei galinsite į 10 tortas gausis aukštesnis. Kiekvieną dalį labai labai plonai iškočiokite ant kepimo popieriaus diametru 22 – 24 cm. Atraižas palikite ant kepimo popieriaus. Kiekvieną lakštą subadykite šakute.
  7. 7.Kiekvieną lakštą kepkite po tris ar daugiau minučių – tai priklauso nuo jūsų orkaites. Iškeptus lakštus paliekame atskitai ant stalo, o iškepusias atraižas sudedame į dubenį.
  8. 8.Pasiruoškite visus reikiamus ingridientus kremui. Sviestas turi būti kambario temperatūros.
  9. 9.Pirmiausia į indą dedame sviestą ir kakavą, labai gerai išplakame. Tada pilame labai silpna srovele kondensuotą pieną nenustojant plakti.
  10. 10.Kremas paruoštas. Jis turi išeiti saldus , vientisas.
  11. 11.Surinkinėjame tortą: kiekvieną lakštą aptepame kremu ir taip dedame vieną po kito. Pabaigoje aptepame visą tortą iš viršaus ir šonų.
  12. 12.Pertrinkite keptas lakštų likučių atraižas ir susmulkinkite. Labai atidžiai apibarstykite visą tortą, tiek viršų, tiek šonus. Palikite tortą pastovėti 12 valandų šaldytuve. Skanaus!

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!