Receptas

Pats paprasčiausias tortas

Tortai,pyragai Peržiūrių: 486 Įkeltas: Mar 26, 2022
Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas Pats paprasčiausias tortas
  • Patiekalas: 12 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas: 1h
  • Kepimo laikas:
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Tortas, kurį kepant nereiks orkaitės,nes lakštus išsikepsite keptuvėje ! Šis receptas labai patiks tiems, kurie ieško nesudėtingo recepto – nes tortas greitai iškeps ir nepareikalaus iš jūsų daug jėgų, įgūdžių ir papildomų prietaisų.Su kremo gamyba susidoros net pradedantysis!

Ingredientai

Eiga

  1. 1.Pasiruoškite visus reikiamus ingridientus.
  2. 2.Pasiimkite gilų dubenį ir įmuškite kiaušinį, lengvai išmaišykite šluotele.
  3. 3. Į kiaušinio masę kondensuotą pieną, išmaišykite iki vientisos masės.
  4. 4.Sodą įpilkite į nedidelį dubenėlį. Į sodą pilkite actą. Sumaišykite produktus šaukšteliu. Nugesintą sodą pilkite į tešlą, sumaišykite šluotele.
  5. 5. Pamažu pilkite miltus į tešlą.
  6. 6.Turėtumėte gauti minkštą, nelimpančią tešlą, kurią galima kočioti.
  7. 7. Tešlą padalinkite į lygias 8 dalis.
  8. 8. Paimkite vieną tešlos gabaliuką ir iškočiokite jį apskritimo forma , dydį darykite pagal savo keptuvę.
  9. 9.Keptuvę įkaitinkite ant nedidelės ugnies, pilti aliejaus nereikia. Į įkaitusią keptuvę dėkite tešlą. Būtinai tešlos lakštą subadykite šakute.
  10. 10. Kepkite tešlą 1-2 minutes iš abiejų pusių. Taip apkepkite visus 8 tešlos lakštus.
  11. 11. Pasiruoškite visus reikiamus ingridientus kremo gamybai.
  12. 12. Pasiimkite puodą su storu padu. Įmuškite kiaušinius. Įberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Lenvai suplakite šluotele. Įpilite miltus , viską sumaišykite.
  13. 13.Įpilkite pieną maišykite iki vientisos masės.
  14. 14.Pastatykite puodą su kremu ant nedidelies ugnies. Virkite kremą nuolat maišant iki kol sutirštės. Gamindami kremą neplalikite jo be priežiūros kol virs, nes kiaušiniai gali išvirti į omletą, todėl labai svarbu virti puode su storu dugnu ir nuolat maišyti.
  15. 15. Maždaug po penkių minučių kremas pradeda labai greit tirštėti, virkite jį iki tirštos girietinės masės konsistencijos.
  16. 16.Nuimkite kremą nuo viryklės, leiskite jam atvėsti +- 5 minutes. Įdėkite į kremą sviestą.
  17. 17.Kremą maišykite metaline šluotele iki tolygios konsistencijos.
  18. 18. Dabar paruoštus lakštus apipjaukite, nuopjovas palikite – iš jų gaminsime pabarstukus.
  19. 19. Surinkinėjame tortą. Ant pirmojo lakšto tepame kremą. Tepkite tirštai, tuomet uždengiame kremą lakštu ir viską kartojame.
  20. 20.Kai baigsite surinkti tortą nepamirškite aptepti jo viršų ir šonus. Palikite tortą pastovėti šaldytuve aštuonioms valandoms. Iš lakštų nuopjaustų pasidarykite pabarstukus. Aš juos sudėjau į maišelį ir sutryniau stikline. Trupinėliais – pabarstukais apibarstykite torto viršų ir šonus.

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!