Receptas

Picos tešla kaip picerijoje

Picos Peržiūrių: 342 Įkeltas: Jan 24, 2022
Picos tešla kaip picerijoje Picos tešla kaip picerijoje Picos tešla kaip picerijoje Picos tešla kaip picerijoje Picos tešla kaip picerijoje Picos tešla kaip picerijoje
  • Patiekalas: 2 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas:
  • Kepimo laikas: 1
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Picos padas iškeptas iš šios tešlos labai skanus, visai kaip picerijoje.

Ingredientai

Eiga

  1. 1.Pasiruošiame visus ingridientus.
  2. 2. Į paruoštą indą supilu šiltą vandenį, suberiu cukrų ir sausas mieles, viską sumaišau.
  3. 3.Uždenkite indą maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje 10 minučių , kad mielės pradėtų „veikti“.
  4. 4. Po 10 minučių į masę įdedame druską, augalinį aliejų ir persijotus miltus.
  5. 5. Užmaišome tešlą. Ji turėtų nelipti prie rankų. Suformuokite iš tešlos rutulį ir padėkite į indą išteptą augaliniu aliejumi, apdenkite maistine plėvele ir palikite šiltai pastovėti 30-40 minučių.
  6. 6. Per tą laiką tešla gerokai pakyla ir padidėja.
  7. 7. Iš nurodyto tešlai daryti kiekio ingridientų gaunasi 500 gr tešlos picai, jos užteks pagaminti dviems vidutinio dydžio picoms.
  8. 8. Tešlą padaliname pusiau.
  9. 9. Tešlą iškočiojame, kad paplotėlis gautūsi apvalus. Storį iškočiotos tešlos renkamės pagal save – jei norite traškesnės kočiojame ploniau, jei norite minkštesnės – storiau.

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!