- Patiekalas: 2 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas: 1
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Picos padas iškeptas iš šios tešlos labai skanus, visai kaip picerijoje.
Ingredientai
Eiga
- 1.Pasiruošiame visus ingridientus.
- 2. Į paruoštą indą supilu šiltą vandenį, suberiu cukrų ir sausas mieles, viską sumaišau.
- 3.Uždenkite indą maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje 10 minučių , kad mielės pradėtų „veikti“.
- 4. Po 10 minučių į masę įdedame druską, augalinį aliejų ir persijotus miltus.
- 5. Užmaišome tešlą. Ji turėtų nelipti prie rankų. Suformuokite iš tešlos rutulį ir padėkite į indą išteptą augaliniu aliejumi, apdenkite maistine plėvele ir palikite šiltai pastovėti 30-40 minučių.
- 6. Per tą laiką tešla gerokai pakyla ir padidėja.
- 7. Iš nurodyto tešlai daryti kiekio ingridientų gaunasi 500 gr tešlos picai, jos užteks pagaminti dviems vidutinio dydžio picoms.
- 8. Tešlą padaliname pusiau.
- 9. Tešlą iškočiojame, kad paplotėlis gautūsi apvalus. Storį iškočiotos tešlos renkamės pagal save – jei norite traškesnės kočiojame ploniau, jei norite minkštesnės – storiau.

Jums taip pat gali patikti