- Patiekalas: 4 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Puikus patiekalas pusryčiams visai šeimai.
Ingredientai
Eiga
- 1.Pasiruoškite visus reikalingus ingridientus. Visus ingridientus reikia pasiruošti iš anksto, kad jų temperatūra būtų vienoda, todėl iš anksto iš šaldytuvo ištraukite varškę ir kiaušinius. Varškę naudokite riebesnę.
- 2.Įmuškite į varškę kiaušinį ir gerai ištrinkite su šakute
- 3.Pasūdykite , įdėkite cukraus. Galite įdėti papildomai ir vanilinio cukraus jei jums patinka. Viską gerai išmaišykite.
- 4. Įdėkite 2 šaukštelius manų kruopų. Viską išmaišykite ir palikite pastovėti 10 min.
- 5. Lekštėje sumaišykite likusias manų kruopas ir miltus.
- 6.Iš tešlos su varške formuokite varškėčius ir apvoliokite juos manų kruopų ir miltų mišinyje.
- 7. Varškėčius keptike ant vidutinies ugnies iš vienos pusės apie 10 minučių.
- 8.Atsargiai apverčiame varškėčius su manais ir sumažiname kaitrą iki minimalios ir baigiame kepti.
Jums taip pat gali patikti