Receptas

Pyragas “Medutis” be kočiojamų lakštų

Tortai,pyragai Peržiūrių: 4290 Įkeltas: Feb 01, 2022
Pyragas “Medutis” be kočiojamų lakštų Pyragas “Medutis” be kočiojamų lakštų Pyragas “Medutis” be kočiojamų lakštų Pyragas “Medutis” be kočiojamų lakštų Pyragas “Medutis” be kočiojamų lakštų Pyragas “Medutis” be kočiojamų lakštų Pyragas “Medutis” be kočiojamų lakštų Pyragas “Medutis” be kočiojamų lakštų Pyragas “Medutis” be kočiojamų lakštų Pyragas “Medutis” be kočiojamų lakštų Pyragas “Medutis” be kočiojamų lakštų Pyragas “Medutis” be kočiojamų lakštų Pyragas “Medutis” be kočiojamų lakštų Pyragas “Medutis” be kočiojamų lakštų
  • Patiekalas: 10 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas: 2h
  • Kepimo laikas:
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Skanus tirpstantis burnoje medaus pyragas!

Ingredientai

Eiga

  1. 1.Pirmiausia pasiruoškite reikiamus ingredientus. Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo, kad jis spėtų suminkštėti.
  2. 2.Į puodą sudėkite minkštą sviestą, medų, cukrų ir sodą. Uždėkite ant silpnos ugnies.
  3. 3.Virkite apie 5 minutes nuolat maišydami. Medus sureaguos su soda ir pradės putoti. Tada nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
  4. 4.Supilkite mišinį į kitą indą. Kai atvės, įmušame kiaušinius, supilame kambario temperatūros pieną, suberiame druską, vanilinį cukrų ir miltus. Miltus būtinai persijokite, kad prisisotintų deguonies, tada kepiniai kepdami gerai pakils.
  5. 5. Tešlos konsistencija turi būti lygi, be gumuliukų, priminti tirštą grietinę
  6. 6. Paimkite kvadratinę arba stačiakampę formą su aukštais kraštais. Sutepkite dugną ir šonus augaliniu aliejumi. Įdėkite iš anksto įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepkite maždaug 30-40 minučių.
  7. 7. Patikrinkite biskvitą mediniu pagaliuku ar iškepė. Keliose vietose įsmeikite medinį krapštuką, jei ištraukiate jį sausą, vadinasi, iškepė.Palikite biskvitą atvėsti, neišimkite iš indo kol neatvėso.
  8. 8. Atvėsusį biskvitą perpjaukite išilgai į 4 dalis. Biskvito viršų galima atsargiai nupjauti, sutrupinti ir šiek tiek padžiovinti orkaitėje. Tokie trupinukai praverčia pyrago pušyboje.
  9. 9. Kremui imkite tirštą, riebią grietinę 20-30%. Suberkite cukraus pudrą, žiupsnelį vanilės ir išmaišykite.
  10. 10. Biskivtus aptepkite gietininiu kremu ir dėkite vienas ant kito.
  11. 11.Taip pat nepamirškite aptepti kremu torto viršų ir šonus.
  12. 12. Papuošimui galite panaudoti nedidelę formelę sausainiams ir padėti ją per vidurį. Apibarstykite paruoštais sausainių trupiniais. Sausainio formeles vidus turi likti baltas.

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!