- Patiekalas: 6 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas: 1h
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Klasikinis biskvitinis pyragas su braškėmis.
Ingredientai
Eiga
- 1.Pasiruoškite visus reikalingus ingridientus.Klasikinis biskvitinis pyragas su braškėmis.
- 2. Braškes nuplaukite, nusausinkite . Dideles uogas perpjaukite į 4 dalis, vidutines – per pusę, o mažas palikite sveikas. Patariu kepti rinkti mažas kietas uogas, kad jas būtų galima įdėti į tešlą. Taip jos išskirs mažiau sulčių, o tešla aplink uogas nebus per šlapia.Klasikinis biskvitinis pyragas su braškėmis.
- 3. Kiaušinius sumaišykite su cukrumi. Jei kiaušiniai dideli, užtenka dviejų, jei maži, tai geriau imti 3, arba galima 4.
- 4. Suplakite kiaušinius mikseriu į purias putas. Ant paviršiaus turėtų atsirasti daug mažų burbuliukų.
- 5. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir supilkite į tešlą.
- 6.Viską sumaišykite mikseriu mažu greičiu.
- 7.Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite miltais.
- 8. Didžiąją dalį tešlos supilkite į formą. Ant viršaus paskleiskite braškes.
- 9. Supilkite likusią tešlą ir išlyginkite. Šarlotę kepkite apie 30 minučių 180°C temperatūroje
- 10. Iškepus atvėsinkite, išimkite iš formos, pabarstykite (jei norite) cukraus pudra ir supjaustykite gabalėliais. Gero apetito!
Jums taip pat gali patikti