Receptas

Pyragas “Šarlotė“ su braškėmis

Tortai,pyragai Peržiūrių: 266 Įkeltas: Apr 02, 2022
Pyragas “Šarlotė“ su braškėmis Pyragas “Šarlotė“ su braškėmis Pyragas “Šarlotė“ su braškėmis Pyragas “Šarlotė“ su braškėmis Pyragas “Šarlotė“ su braškėmis Pyragas “Šarlotė“ su braškėmis Pyragas “Šarlotė“ su braškėmis Pyragas “Šarlotė“ su braškėmis Pyragas “Šarlotė“ su braškėmis Pyragas “Šarlotė“ su braškėmis
  • Patiekalas: 6 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas: 1h
  • Kepimo laikas:
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Klasikinis biskvitinis pyragas su braškėmis.

Ingredientai

Eiga

  1. 1.Pasiruoškite visus reikalingus ingridientus.Klasikinis biskvitinis pyragas su braškėmis.
  2. 2. Braškes nuplaukite, nusausinkite . Dideles uogas perpjaukite į 4 dalis, vidutines – per pusę, o mažas palikite sveikas. Patariu kepti rinkti mažas kietas uogas, kad jas būtų galima įdėti į tešlą. Taip jos išskirs mažiau sulčių, o tešla aplink uogas nebus per šlapia.Klasikinis biskvitinis pyragas su braškėmis.
  3. 3. Kiaušinius sumaišykite su cukrumi. Jei kiaušiniai dideli, užtenka dviejų, jei maži, tai geriau imti 3, arba galima 4.
  4. 4. Suplakite kiaušinius mikseriu į purias putas. Ant paviršiaus turėtų atsirasti daug mažų burbuliukų.
  5. 5. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir supilkite į tešlą.
  6. 6.Viską sumaišykite mikseriu mažu greičiu.
  7. 7.Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite miltais.
  8. 8. Didžiąją dalį tešlos supilkite į formą. Ant viršaus paskleiskite braškes.
  9. 9. Supilkite likusią tešlą ir išlyginkite. Šarlotę kepkite apie 30 minučių 180°C temperatūroje
  10. 10. Iškepus atvėsinkite, išimkite iš formos, pabarstykite (jei norite) cukraus pudra ir supjaustykite gabalėliais. Gero apetito!

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!