- Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Nesudėtinga pagaminami labai gardūs pyragėliai.
Ingredientai
Eiga
- Susmulkiname svogūna ir česnaką.
- Susmulkintą svogūną kartu su česnaku pakepinkite su nedideliu aliejaus ar sviesto kiekiu.
- Kai svogūnas taps skaidrus sudėkite mėsą ir sutarkuotas morkas. Įberkite aštrių mėsos prieskonių bei druskos. Viską kepkite kol išgaruos skystis atsiradęs nuo mėsos ir suminkštės morkos.
- Visą gautą masę sutrinkite blenderiu ir palikite per naktį šaldytuve.
- Tešlos lakštams leiskite atšilti.
- Lengvai iškočiokite tešlos lakštus, kad jų dydis padvigubėtų.
- Tešlos lakštus tepkite mėsos įdaru palikdami apie 1.5 cm. neužteptą galą.
- Kiekvieną lakštą susukite į vamzdelį, užbaigiant neužteptu faršu kraštu. Vamzdelį, aštriu peiliu, supjaustykite1,5 cm. gabalėliais ir patepdami kiaušinio plakiniu dėkite į skardą, kurioje įtiestas kepimo popierius.
- Kepkite pyragėlius prieš tai iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai pagels.
- Skanaus
Jums taip pat gali patikti