Receptas

Pyragėliai su aštriu mėsos faršu

Kepiniai Peržiūrių: 36 Įkeltas: Feb 28, 2023
Pyragėliai su aštriu mėsos faršu
  • Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas:
  • Kepimo laikas:
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Nesudėtinga pagaminami labai gardūs pyragėliai.

Ingredientai

Eiga

  1. Susmulkiname svogūna ir česnaką.
  2. Susmulkintą svogūną kartu su česnaku pakepinkite su nedideliu aliejaus ar sviesto kiekiu.
  3. Kai svogūnas taps skaidrus sudėkite mėsą ir sutarkuotas morkas. Įberkite aštrių mėsos prieskonių bei druskos. Viską kepkite kol išgaruos skystis atsiradęs nuo mėsos ir suminkštės morkos.
  4. Visą gautą masę sutrinkite blenderiu ir palikite per naktį šaldytuve.
  5. Tešlos lakštams leiskite atšilti.
  6. Lengvai iškočiokite tešlos lakštus, kad jų dydis padvigubėtų.
  7. Tešlos lakštus tepkite mėsos įdaru palikdami apie 1.5 cm. neužteptą galą.
  8. Kiekvieną lakštą susukite į vamzdelį, užbaigiant neužteptu faršu kraštu. Vamzdelį, aštriu peiliu, supjaustykite1,5 cm. gabalėliais ir patepdami kiaušinio plakiniu dėkite į skardą, kurioje įtiestas kepimo popierius.
  9. Kepkite pyragėlius prieš tai iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai pagels.
  10. Skanaus

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!