Receptas

Rūkyta pynutė iš šoninės

Mėsa Peržiūrių: 317 Įkeltas: Jan 10, 2022
Rūkyta pynutė iš šoninės
  • Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas:
  • Kepimo laikas:
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Vidutiniškas
Spausdinti

Receptu ir nuotrauka pasidalino: Algirdas Mažeika

Ingredientai

Eiga

  1. Nuo šoninės nulupame odą, pjaustome gabalais.
  2. Kiekviena gabalą pjauname į tris lygias dalis neperpjaudami iki galo.
  3. Mėsą maišome su prieskoniais ir laikome šaltai 3-5 paras.Kas parą pavartant.
  4. Ištraukus iš sūrymo nusausiname, piname kasas. Dvi paras padžioviname.
  5. 1-2 dienas rūkome šaltais dumais neviršydami 27 laipsnių. Skanaus!

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!