- Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Skonio ir spalvos harmonija – pasirūpinkite ryškia švente!
Ingredientai
Eiga
- Pasiruošiame visus ingridientus.
- Rūkytą vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais kubeliais.
- Salotas dėkite sluoksniais į žiedą. Pirmu sluoksniu dėkite pjaustytą rūkytą vištieną ir lengvai paspauskite, kad sluoksnis būtų tankesnis. Vištienos sluoksnį aptepkite trupučiu majonezo.
- Pasiruošiame korejitiškai morkas.
- Atsargiai nuplaukite šviežias morkas. Švelniai pjaustykite šiaudeliais.
- Į sutarkuotas morkas įspaudžiu citrinos sulčių arba įdedu citrinos rūgšties, įpilu augalinio aliejaus, cukraus, išspadžiu česnako. Pagardinu druska, juodaisiais pipirais ir kalendra.
- Supjaustytas morkas išdedu ant rūkytos vištienos ir aptepu majonezu.
- Tuomet dedu tarkuoto sūrio sluoksnį, tarkuoju per vidutio arba smulkaus rupumo tarką. Paviršių aptepam majonezu.
- Virtus kiaušinius nulupkite, sutarkuokite ir išdėkite ant viršaus vėl dedame majonezo.
- Ant viršaus uždėkite konservuotų kukurūzų. Lengvai prispauskite visus sluoksnius, kad salotos susispaustų ir nesubyrėtų. Nuimkite žiedą nuo salotų. Skanaus!
Jums taip pat gali patikti