Receptas

Sausainiai "Savojardi" tiramisu desertui

Tortai,pyragai Peržiūrių: 161 Įkeltas: Feb 01, 2022
Sausainiai Sausainiai Sausainiai Sausainiai Sausainiai Sausainiai Sausainiai Sausainiai Sausainiai Sausainiai Sausainiai
  • Patiekalas: 4 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas: 30 min.
  • Kepimo laikas:
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Tai receptas sausainių ,kurie naudojami – tiramisu deserto gaminime.

Ingredientai

Eiga

  1. 1.Pasiruoškite reikiamus ingridientus.
  2. 2.Atidžiai nuplaukite ir nusausinkite kiaušinius. Atskirkite trynius nuo baltymo į skirtingus indus. Nepamirškite, kad trynių jums reiks daugiau nei baltymų.
  3. 3. Išplakite kiaušinio trynius pamažu dėdami vieną cukraus dalį (170gr). Cukrų pilkite pamažu nedideliais kiekiais gerai išmaišydami. Plakite kiaušinio trynius iki tol kol viršuje masė pabals.
  4. 4.Kitame inde išplakite labai gerai ir atidžiai baltymus iki standžios putų masės. Kai susidarys putos labai lėtai plakite ir pamažu sudėkite likusį cukrų (100 gr) labai atidžiai išmaišykite.
  5. 5.Per kelis kartus atsargiai sudėkite trynius į išplaktus baltymus, švelniai juos maišydami silikonine mentele iš apačios į viršų.
  6. 6. Persijokite miltus su kepimo milteliais į kiaušinių masę. Labai svarbu persijoti miltus ,kad kepdami sausainiai gerai pakiltų.
  7. 7. Atsargiai mentele išmaišykite tešlą iki vientisos masės. Sudėkite tešlą į specialų konditerinį maišelį kepiniams su apvaliu antgaliu 1cm skersmns.
  8. 8. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Ant jo išspauskite sausainių masę maždaug 7 cm ilgio pagaliukais. Stenkites nespausti maišelio, kad ruošiniai būtų gan storoki. Tarp sausainių palikite vietos, nes kepant jie padidės.
  9. 9. Pabarstykite sausainius cukraus pudra.
  10. 10.Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Sausainius kepkite 10-15 minučių, jie turi būti auksiniai. Ištraukite iškepusius sausainius, atvėsinkite ir nuimkite nuo kepimo popieriaus.

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!