- Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Iš vaikystės prisiminimų. Receptu pasidalino Lina
Ingredientai
Eiga
- Į miltus įdėti žiupsnelį druskos, pilti aliejų ir išmaišyti.
- Supilti ką tik užvirintą vandenį ir greitais judesiais išmaišyti tešlą. Palikti kelias minutes atvėsti, tuomet išminkyti.
- Gnybti tešlos kamuoliukus ir juos labai plonai iškočioti. Supjaustyti rombo ar pan forma.
- Verdu 5-7 minutes.
- Valgau su baltu padažu: pakepinti smulkiai supjaustytos šoninės, keptuvėje išlydykite gabalėlį sviesto, įdėkite šaukštelį miltų, kai pakepa, suberkite sutrupintą sultinio kubelį, supilkite stiklinę pieno, išmaišykite, įdėkite truputį grietinės ir krapų.
- SKANAUS
Jums taip pat gali patikti