- Patiekalas: 4 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Spagečiai su grybais ir pancetta – puikus patiekalas visai šeimai. Jis aromatingas, neįprastas ir puikiai paįvairina įprastą mitybą. Būtinai eksperimentuokite su skoniu.
Ingredientai
Eiga
- Išvirkite spagečius verdančiame pasūdytame vandenyje pagal nurodymus ant pakuotės.
- Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį alyvuogių aliejaus. Grybus nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Taip pat supjaustome pancetą ir pradedame viską kepti augaliniame aliejuje, kol pancetta taps traški. Tai užtruks 5-6 minutes.
- Kiaušinius išplakite atskirame inde su druska iki vientisos masės. Tada dedame spagečius, kiaušinius ir petražoles į keptuvę su grybais ir pancetta, viską gerai išmaišome, kad kiaušinių masė sustingtų.
- Pabarstykite spagečius tarkuotu sūriu ir prieskoniais, patiekite. Gero apetito!
Jums taip pat gali patikti