- Patiekalas: 2 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas: 20min
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Pas mus įprasta makaronus patiekti su pomidorų padažu ar grietine, o man patinka įdomesni deriniai: pavyzdžiui, kaip išvirti spagečius su pesto padažu. Patiekalas nustebins ir pradžiugins savo skoniu.
Ingredientai
Eiga
- Pirmiausia pradedu nuo baziliko, nuskinu ir nuplaunu lapelius (tik jų reikia).
- Parmezaną (klasikinį itališką sūrį) supjaustau nedideliais gabalėliais, nulupu česnako skilteles, porą minučių pakaitinu keptuvėje kedro riešutus.
- Parmezanas, kedro riešutai ir česnakai sudedami į trintuvę ir sumalami iki pastos, palaipsniui supilkite alyvuogių aliejų.
- Tada į dubenį dedu baziliką ir viską sutrinu iki tiršto padažo konsistencijos.
- Spagečius išverdu pasūdytame vandenyje su alyvuogių aliejumi, dedu į lėkštę, iškart sudedu padažą ir išmaišau. Patiekalą patiekiu karštą.

Jums taip pat gali patikti