- Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas: 1h 25 min
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Jautienos uodegos sriuba – vienas iš labiausiai paplitusių patiekalų Ispanijoje, kuris populiariausias bulių kautynių metu.
Ingredientai
Eiga
- 1. Supjaustome plonomis juostelėmis imbierą, saulėjė džiovintus pomidorus naudojame nepjaustytus arba supjaustome dideliais gabaliukais , kad paruoštame patiekale jie pilnai neištirptų. Dedame imbierą ir pomidorus į puodą iš viršaus sudedame jaučio uodegas.
- 2. Sudedame pomidorų padažą, įdedame lauro lapą, supilame cukrų ir įdedame druskos, juodųjų pipirų. Viską užpilame daržovių sultiniu, tuomet ant nedidelės ugnies verdame 45 minutes uždarytu dangčiu.
- 3. Tuomet palaukiame kol sriuba atvėsta, atidarome dangtį ir nuimame viršutinį sluoksnį riebalų, kurie susidarė viršuje.
- 4. Išimame jaučio uodegas iš puodo ir jas supjaustome. Supjaustome morkas ir bulves kūbeliais, sudedame į puodą ir verdame dar 10 minučiu. Tuomet sudedame supjaustytą kopūstą ir verdame dar 10 minučių. Sudedame atgal supjaustytas jaučio uodegas.
- 5. Siurbą reikia patiekti karštą su duonos riekele arba su virtais ryžiais pagardintais pjaustytais svogūno laiškais.
Jums taip pat gali patikti