Receptas

Sriuba iš jaučių uodegų

Sriubos Peržiūrių: 368 Įkeltas: Jan 19, 2022
Sriuba iš jaučių uodegų
  • Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas:
  • Kepimo laikas: 1h 25 min
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Jautienos uodegos sriuba – vienas iš labiausiai paplitusių patiekalų Ispanijoje, kuris populiariausias bulių kautynių metu.

Ingredientai

Eiga

  1. 1. Supjaustome plonomis juostelėmis imbierą, saulėjė džiovintus pomidorus naudojame nepjaustytus arba supjaustome dideliais gabaliukais , kad paruoštame patiekale jie pilnai neištirptų. Dedame imbierą ir pomidorus į puodą iš viršaus sudedame jaučio uodegas.
  2. 2. Sudedame pomidorų padažą, įdedame lauro lapą, supilame cukrų ir įdedame druskos, juodųjų pipirų. Viską užpilame daržovių sultiniu, tuomet ant nedidelės ugnies verdame 45 minutes uždarytu dangčiu.
  3. 3. Tuomet palaukiame kol sriuba atvėsta, atidarome dangtį ir nuimame viršutinį sluoksnį riebalų, kurie susidarė viršuje.
  4. 4. Išimame jaučio uodegas iš puodo ir jas supjaustome. Supjaustome morkas ir bulves kūbeliais, sudedame į puodą ir verdame dar 10 minučiu. Tuomet sudedame supjaustytą kopūstą ir verdame dar 10 minučių. Sudedame atgal supjaustytas jaučio uodegas.
  5. 5. Siurbą reikia patiekti karštą su duonos riekele arba su virtais ryžiais pagardintais pjaustytais svogūno laiškais.

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!