Receptas

Sriuba su vištiena, ryžiais ir lydytu sūriu

Sriubos Peržiūrių: 743 Įkeltas: Jan 12, 2022
Sriuba su vištiena, ryžiais ir lydytu sūriu
  • Patiekalas: 6 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas:
  • Kepimo laikas: 1 val.
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Vištienos sriuba su ryžiais ir sūriu – puikus pasirinkimas šeimos pietums ar vakarienei. Toks lengvas ir skanus patiekalas neabejotinai tiks ne tik suaugusiems, bet ir mažiems.

Ingredientai

Eiga

  1. Pasiruoškite visus reikalingus ingredientus.
  2. Į puodą supilkite vandenį, sudėkite vištieną ir įberkite druskos pagal skonį. Vištieną virkite apie 30 min. Tada išimkite mėsą, nukoškite sultinį. Vištieną supjastykite.
  3. Sultinį vėl užvirinkite ir suberkite ryžius. Virkite juos kaip nurodo gamintojas ant pakuotės.
  4. Į puodą suberkite kubeliais pjaustytas bulves ir virkite apie 10 min.
  5. Keptuvėje pakepinkite kubeliais pjaustytus svogūnus ir tarkuotas morkas.
  6. Supilkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite sriubą, kad sūris ištirptų.
  7. Supjaustytą vištieną sudėkite atgal į puodą, užvirkite, išjunkite ir leiskite sriubai kiek atvėsti
  8. Kol sriuba vėsta, baltą duoną arba batoną supjaustykite kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
  9. Sriuba su vištiena, ryžiais ir kreminiu sūriu paruošta. Patiekite karštą, kiekvieną lėkštę galite papuošti traškiais skrebučiais ir šviežiomis žolelėmis.

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!