- Patiekalas: 6 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas: 1 val.
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Vištienos sriuba su ryžiais ir sūriu – puikus pasirinkimas šeimos pietums ar vakarienei. Toks lengvas ir skanus patiekalas neabejotinai tiks ne tik suaugusiems, bet ir mažiems.
Ingredientai
Eiga
- Pasiruoškite visus reikalingus ingredientus.
- Į puodą supilkite vandenį, sudėkite vištieną ir įberkite druskos pagal skonį. Vištieną virkite apie 30 min. Tada išimkite mėsą, nukoškite sultinį. Vištieną supjastykite.
- Sultinį vėl užvirinkite ir suberkite ryžius. Virkite juos kaip nurodo gamintojas ant pakuotės.
- Į puodą suberkite kubeliais pjaustytas bulves ir virkite apie 10 min.
- Keptuvėje pakepinkite kubeliais pjaustytus svogūnus ir tarkuotas morkas.
- Supilkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite sriubą, kad sūris ištirptų.
- Supjaustytą vištieną sudėkite atgal į puodą, užvirkite, išjunkite ir leiskite sriubai kiek atvėsti
- Kol sriuba vėsta, baltą duoną arba batoną supjaustykite kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
- Sriuba su vištiena, ryžiais ir kreminiu sūriu paruošta. Patiekite karštą, kiekvieną lėkštę galite papuošti traškiais skrebučiais ir šviežiomis žolelėmis.
Jums taip pat gali patikti