- Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Receptu pasidalino : Algirdas Mažeika
Ingredientai
Eiga
- Sūrį sutarkuojame per stambią tarką ir sumaišome su išplaktais kiaušiniais ,jogurtu, miltais.
- Į kepimo skardą klojame kepimo popierių, gautą sūrio mąsę paskirstome tolygiai.
- Kepame įkaitintoje orkaitėje iki 200 laipsnių 15 min.
- Faršą paruošiame kaip kotletams ir į pravėsusi sūrio lakštą dedame faršo masę ir vyniojame, apvyniojame foliją ir kepame 40- 50 min 200 laipsniu.
- Valgyti galima karštą ir atvėsusį.
- Skanaus
Jums taip pat gali patikti