- Patiekalas: 2 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas: 30
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Tiramisu – itališkas desertas.
Ingredientai
Eiga
- 1. Į verdantį vandenį įdėkite tirpią kavą ir cukrų, išmaišykite.
- 2. Sumaišykite kiaušinio trynį su cukrumi ir pastatykite indą virš karšto vandens voneles.
- 3. Maišykite, kol pinai ištirps cukrus.
- 4. Trynį su ištirpusiu cukrumi plakite, tol kol masė pabals.
- 5. Sumaišykite kiaušinio trynį su maskarpone.
- 6. Šaltą grietinėlę išplakite iki minkštų putų.
- 7. Supilkite grietinėlę į dubenį su maskarpone ir kiaušinio tryniu ir maišykite iki vientisos masės.
- 8. Atvėsusią kavą supilkite į jums patogų indą.
- 9. Tiramisu pertepimo eiga:
- Į stiklinę įdėkite apie 1-1,5 a.š. kremo.
- Sausainius perlaužkite per pusę ir pamerkite į kavą, sudėkite ant grietinėlės ir maskarpones kremo masės stiklinėje.
- Ant sausainių uždėkite 1 valg. Grietinėlės ir maskarponės masės, tada kavoje mirkytų sausainių, kartokite šį veiksmą, kol jūsų stiklinės bus pilnos.
- Paskutinis sluoksnis būtinai turi būti kremas.
- Deserto viršų apibarstykite kakavos milteliais ir laikykite šaldytuve bent 2-3 valandas.
Jums taip pat gali patikti