- Patiekalas: 7 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas: 2 val.
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Vidutiniškas
Spausdinti
Lengvas ir skanus tortas su grietinėle ir kokoso drožlėmis, primenantis garsiųjų saldumynų skonį. Tortas Rafaello puikiai tiks ir šventiniam stalui, ir romantiškai vakarienei.
Ingredientai
Eiga
- Įjunkite orkaitę, kad įkaistų 180 laipsnių. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir migdolų ekstraktu, masė turi padidėti trigubai.
- Į kiaušinių-cukraus masę pamažu suberkite miltus, mediniu šaukštu išmaišykite tešlą.
- Paruoštą biskvitinę tešlą supilkite į sviestu arba augaliniu aliejumi išteptą formą. Kepame įkaitintoje orkaitėje 30 min.
- Biskvitą patikrinkite mediniu dantų krapštuku.Jei tešla nelipma prie krapštuko biskvitas yra paruoštas. Dabar iš formos ištsrukite atsargiai iškeptą biskvitą.
- Kol biskvitas vėsta, dideliame dubenyje išplakite kreminį sūrį, kambario temperatūros sviestą ir 280 ml kondensuoto pieno.
- Į grietinėlę įpilkite pieno miltelių ir pusę puodelio kokoso drožlių. Gerai išmaišykite.
- Dubenyje sumaišykite likusį kondensuotą pieną ir pieną iki vientisos masės. Biskvitą perpjaukite į tris lygias dalis.
- Kiekvieną biskvito sluoksnį pamirkykite pieno ir kondensuoto pieno mišiniu.
- Apatinį biskvito sluoksnį, aptepkite ketvirtąja kremo dalimi, dėkite smulkintus migdolus ir smulkintus vaflius.
- Tą patį darykite su visais sluoksniais, viršutinį sluoksnį gausiai patepkite kremu, nedėdami migdolų ir vaflių. Patepkite ir pyrago kraštus.
- Tortą papuoškite kokoso drožlėmis ir Raffaello saldainiais.

Jums taip pat gali patikti