Receptas

Tortas "Rafaelo"

Tortai,pyragai Peržiūrių: 358 Įkeltas: Jan 11, 2022
Tortas Tortas Tortas Tortas Tortas Tortas Tortas Tortas Tortas Tortas Tortas
  • Patiekalas: 7 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas:
  • Kepimo laikas: 2 val.
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Vidutiniškas
Spausdinti

Lengvas ir skanus tortas su grietinėle ir kokoso drožlėmis, primenantis garsiųjų saldumynų skonį. Tortas Rafaello puikiai tiks ir šventiniam stalui, ir romantiškai vakarienei.

Ingredientai

Eiga

  1. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų 180 laipsnių. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir migdolų ekstraktu, masė turi padidėti trigubai.
  2. Į kiaušinių-cukraus masę pamažu suberkite miltus, mediniu šaukštu išmaišykite tešlą.
  3. Paruoštą biskvitinę tešlą supilkite į sviestu arba augaliniu aliejumi išteptą formą. Kepame įkaitintoje orkaitėje 30 min.
  4. Biskvitą patikrinkite mediniu dantų krapštuku.Jei tešla nelipma prie krapštuko biskvitas yra paruoštas. Dabar iš formos ištsrukite atsargiai iškeptą biskvitą.
  5. Kol biskvitas vėsta, dideliame dubenyje išplakite kreminį sūrį, kambario temperatūros sviestą ir 280 ml kondensuoto pieno.
  6. Į grietinėlę įpilkite pieno miltelių ir pusę puodelio kokoso drožlių. Gerai išmaišykite.
  7. Dubenyje sumaišykite likusį kondensuotą pieną ir pieną iki vientisos masės. Biskvitą perpjaukite į tris lygias dalis.
  8. Kiekvieną biskvito sluoksnį pamirkykite pieno ir kondensuoto pieno mišiniu.
  9. Apatinį biskvito sluoksnį, aptepkite ketvirtąja kremo dalimi, dėkite smulkintus migdolus ir smulkintus vaflius.
  10. Tą patį darykite su visais sluoksniais, viršutinį sluoksnį gausiai patepkite kremu, nedėdami migdolų ir vaflių. Patepkite ir pyrago kraštus.
  11. Tortą papuoškite kokoso drožlėmis ir Raffaello saldainiais.

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!