Receptas

Varškės apkepas purus ir minkštas

Apkepai Peržiūrių: 721 Įkeltas: Mar 09, 2022
Varškės apkepas purus ir minkštas Varškės apkepas purus ir minkštas Varškės apkepas purus ir minkštas Varškės apkepas purus ir minkštas Varškės apkepas purus ir minkštas Varškės apkepas purus ir minkštas Varškės apkepas purus ir minkštas Varškės apkepas purus ir minkštas Varškės apkepas purus ir minkštas
  • Patiekalas: 6 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas: 1h30
  • Kepimo laikas:
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Lengvas, purus burnoje tirpstantis varškės apkepas !

Ingredientai

Eiga

  1. 1.Pasiruoškite visus reikiamus ingridientus.
  2. 2.Į dubenį sudėkite varškę, įberkite cukrų, sodą ir druską.
  3. 3.Įmušame kiaušinius ir sudėkite grietinę.
  4. 4.Masę pertirnkite su blenderiu, kad masė taptų vientisa, kreminė. Jei neturite blenderio galima varškė pertrinti per sietelį.
  5. 5.Įdėkite manų kruopas, labai gerai išmaišykite.
  6. 6.Palikite pastovėti 20 minučių, kad manų kruopos išbrinktų.
  7. 7.Formą ištepkite sviestu ir apibarstykite manų krupomis.
  8. 8.Sudėkite masę į kepimo formą ir pašaukite kepti į įkaitusią orkaitę 180 laipsnių 30-40 minučių. Skanaus!

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!