- Patiekalas: 6 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas: 1h30
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Lengvas, purus burnoje tirpstantis varškės apkepas !
Ingredientai
Eiga
- 1.Pasiruoškite visus reikiamus ingridientus.
- 2.Į dubenį sudėkite varškę, įberkite cukrų, sodą ir druską.
- 3.Įmušame kiaušinius ir sudėkite grietinę.
- 4.Masę pertirnkite su blenderiu, kad masė taptų vientisa, kreminė. Jei neturite blenderio galima varškė pertrinti per sietelį.
- 5.Įdėkite manų kruopas, labai gerai išmaišykite.
- 6.Palikite pastovėti 20 minučių, kad manų kruopos išbrinktų.
- 7.Formą ištepkite sviestu ir apibarstykite manų krupomis.
- 8.Sudėkite masę į kepimo formą ir pašaukite kepti į įkaitusią orkaitę 180 laipsnių 30-40 minučių. Skanaus!

Jums taip pat gali patikti