- Patiekalas: 4 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas: 3h
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Varškė, vaisiai ir želatina – klasikinis desertų derinys.
Ingredientai
Eiga
- 1.Pasiruošiame visus reikiamus ingridientus.
- 2. Persikus, vyšnias ir braškes nuplaukite, nusausinkite. Persiką supjaustykite mažais gabalėliais. Vyšnią perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Kiekvieną pusę galite supjaustyti dar į dvi dalis. Braškes supjaustykite ketvirčiais.
- 3. Jei želatina smulki užpilkite pienu ir palikite brinkti 20 min. Aš naudojau želatiną lakštuose, todėl pamirkiau vandenyje.
- 4. Į puodą supilkite pieną, supilkite kondensuotą pieną ir vanilę ir išmaišykite iki vientisos masės. Nuolat maišydami užvirinkite ant silpnos ugnies, bet neužvirinkite. Nuimti nuo ugnies.
- 5. Lakštinę želatiną išspauskite ir supilkite į karštą pieną, išmaišykite iki vientisos masės. Jei naudojate želatinos miltelius, dėkite į puodą ant silpnos ugnies, kol visiškai ištirps. Tada supilkite kondensuotą pieną ir vanilę ir išmaišykite.
- 6. Varškę sumaišykite su želatinos-vanilės mase ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Tai geriau padaryti maišytuvu. Tada masė bus vientisesnė.
- 7. Į varškės masę suberkite smulkintus vaisius.
- 8. Viską atsargiai išmaišykite mentele.
- 9. Varškės masę sudėkite į silikonines formeles ir padėkite į šaldytuvą 2-4 valandoms, kol visiškai sustings. Viską galite sudėti į vieną didelę formą.

Jums taip pat gali patikti