Receptas

Varškės žėlė tortas su želatinu ir vaisiais

Tortai,pyragai Peržiūrių: 3040 Įkeltas: Mar 13, 2022
Varškės žėlė tortas su želatinu ir vaisiais Varškės žėlė tortas su želatinu ir vaisiais Varškės žėlė tortas su želatinu ir vaisiais Varškės žėlė tortas su želatinu ir vaisiais Varškės žėlė tortas su želatinu ir vaisiais Varškės žėlė tortas su želatinu ir vaisiais Varškės žėlė tortas su želatinu ir vaisiais Varškės žėlė tortas su želatinu ir vaisiais Varškės žėlė tortas su želatinu ir vaisiais Varškės žėlė tortas su želatinu ir vaisiais
  • Patiekalas: 4 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas: 3h
  • Kepimo laikas:
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Varškė, vaisiai ir želatina – klasikinis desertų derinys.

Ingredientai

Eiga

  1. 1.Pasiruošiame visus reikiamus ingridientus.
  2. 2. Persikus, vyšnias ir braškes nuplaukite, nusausinkite. Persiką supjaustykite mažais gabalėliais. Vyšnią perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Kiekvieną pusę galite supjaustyti dar į dvi dalis. Braškes supjaustykite ketvirčiais.
  3. 3. Jei želatina smulki užpilkite pienu ir palikite brinkti 20 min. Aš naudojau želatiną lakštuose, todėl pamirkiau vandenyje.
  4. 4. Į puodą supilkite pieną, supilkite kondensuotą pieną ir vanilę ir išmaišykite iki vientisos masės. Nuolat maišydami užvirinkite ant silpnos ugnies, bet neužvirinkite. Nuimti nuo ugnies.
  5. 5. Lakštinę želatiną išspauskite ir supilkite į karštą pieną, išmaišykite iki vientisos masės. Jei naudojate želatinos miltelius, dėkite į puodą ant silpnos ugnies, kol visiškai ištirps. Tada supilkite kondensuotą pieną ir vanilę ir išmaišykite.
  6. 6. Varškę sumaišykite su želatinos-vanilės mase ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Tai geriau padaryti maišytuvu. Tada masė bus vientisesnė.
  7. 7. Į varškės masę suberkite smulkintus vaisius.
  8. 8. Viską atsargiai išmaišykite mentele.
  9. 9. Varškės masę sudėkite į silikonines formeles ir padėkite į šaldytuvą 2-4 valandoms, kol visiškai sustings. Viską galite sudėti į vieną didelę formą.

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!