Receptas

Virti varškėčiai

Miltiniai patiekalai Peržiūrių: 117 Įkeltas: Nov 07, 2022
Virti varškėčiai
  • Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas: 20 min.
  • Kepimo laikas:
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Sveikuoliški, virti, gardūs varškėtukai.

Ingredientai

Eiga

  1. Varškę ištrinkite su cukrumi, druska, įmušam kiaušinį.
  2. Suberiam miltus ir suminkom lipnoką tešlą.
  3. Suformuojam rutulį.
  4. Jį padalinkite į keturias dalis.
  5. Iš gautų ketvirčių ant miltuoto stalo suformuojame "dešreles".
  6. Jas supjaustom nedideliais gabaliukais.
  7. Varškėčius dedam į pasūdytą, verdantį vandenį
  8. Verdam iki kol pakils į viršų + dar 5 min.
  9. Minkštučius varškėtukus patiekiame su baltu saldžiu padažu, uogiene.

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!