- Patiekalas: 0 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas: 20 min.
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Sveikuoliški, virti, gardūs varškėtukai.
Ingredientai
Eiga
- Varškę ištrinkite su cukrumi, druska, įmušam kiaušinį.
- Suberiam miltus ir suminkom lipnoką tešlą.
- Suformuojam rutulį.
- Jį padalinkite į keturias dalis.
- Iš gautų ketvirčių ant miltuoto stalo suformuojame "dešreles".
- Jas supjaustom nedideliais gabaliukais.
- Varškėčius dedam į pasūdytą, verdantį vandenį
- Verdam iki kol pakils į viršų + dar 5 min.
- Minkštučius varškėtukus patiekiame su baltu saldžiu padažu, uogiene.
Jums taip pat gali patikti