- Patiekalas: 6 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas: 1h
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Neįprastas patiekalas , kuris puikiai tiks kaip užkandis!
Ingredientai
Eiga
- 1.Pasiruošiame visus reikalingus ingridientus.
- 2.Sūrį sutarkuojame smulkia tarka.
- 3.Cukiniją nuplaukite, nulupkite odą ir sutarkuokite burokine tarka.
- 4.Supjaustykite pievagrybius griežinėliais, o svogūnųs smulkiais kūbeliais. Apkepkite.
- 5.Šaldytus žaliuosius žirnelius panardinkite į verdantį vandenį kelioms minutėms (2-4 min., ne ilgiau) tada greitai perkelkite žirnelius į kiaurasamtį su ledu. Tuomet žirnių spalva išliks – sodriai žalia.
- 6.Smulkiai supjaustykite krapus.Vištienos krūtinėles kartu su pakepintais grybais ir svogūnais susukite mėsmale. Į maltą mėsą suberkite cukinijas, sūrį, krapus, žaliuosius žirnelius. Druska, pipirus dėkite pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite.
- 7.Šaltame vandenyje pamirkytomis rankomis iš vištienos faršo suformuokite mažus rutuliukus ir išdėliokite juos į keksiukų formeles
- 8.Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200C. Kepkite 30-40 minučių kol vištienos keksiukai taps auksinės rudos spalvos.
Jums taip pat gali patikti