- Patiekalas: 6 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas:
- Kepimo laikas: 1 val.
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Tai labai skani ir soti sriuba šaltais žiemos vakarais.
Ingredientai
Eiga
- 1. Nuplauname ir pjaustome vištienos file gan nemažais gabaliukais.
- 2. Į puodą pilame vandenį ir sudedame vištienos file. Užverdame vandenį pasūdykite ir po užvirimo verdame dar 15 minučių be dangčio.
- 3. Kol puode verda vištiena paruošiame daržoves sriubai.
- 4. Morkas sutarkuojame burokine tarka
- 5. Pusžiedžiais supjaustome svogūną ir dedame į keptuvę, pasūdome, kepame 5 minutes.
- 6. Po 5 minučių idedame į keptuvę su svogūnais morkas. Dar po 5 minučių nuimame keptuvę nuo ugnies.
- 7. Bulves supjaustome kūbeliais ir nuplauname jas po šaltu vandeniu.
- 8. Kai vištiena jau yra išvirusi ištraukiame ją iš puodo ir leidžiame truputelį atvėsti , tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais.
- 9. Užverdame puode vandenį kuriame virė vištiena ir sudedame bulves. Po 4 minučių sudedame apkepintus svogūnus ir morkas, virtą supjaustytą vištieną.
- 10. Sudedame vermišėlius, nepamirškite pamaišyti, nes jie sulips.
- 11. Pasūdome ir įdedame juodūjų maltų pipirų pagal skonį. Vedame 2 minutes. Nuimame nuo ugnies puodą, palaukiame dar kelias minutes ir galime patiekti.
Jums taip pat gali patikti