Receptas

Vištienos sriuba su vermišėliais

Sriubos Peržiūrių: 221 Įkeltas: Jan 21, 2022
Vištienos sriuba su vermišėliais
  • Patiekalas: 6 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas:
  • Kepimo laikas: 1 val.
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Tai labai skani ir soti sriuba šaltais žiemos vakarais.

Ingredientai

Eiga

  1. 1. Nuplauname ir pjaustome vištienos file gan nemažais gabaliukais.
  2. 2. Į puodą pilame vandenį ir sudedame vištienos file. Užverdame vandenį pasūdykite ir po užvirimo verdame dar 15 minučių be dangčio.
  3. 3. Kol puode verda vištiena paruošiame daržoves sriubai.
  4. 4. Morkas sutarkuojame burokine tarka
  5. 5. Pusžiedžiais supjaustome svogūną ir dedame į keptuvę, pasūdome, kepame 5 minutes.
  6. 6. Po 5 minučių idedame į keptuvę su svogūnais morkas. Dar po 5 minučių nuimame keptuvę nuo ugnies.
  7. 7. Bulves supjaustome kūbeliais ir nuplauname jas po šaltu vandeniu.
  8. 8. Kai vištiena jau yra išvirusi ištraukiame ją iš puodo ir leidžiame truputelį atvėsti , tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais.
  9. 9. Užverdame puode vandenį kuriame virė vištiena ir sudedame bulves. Po 4 minučių sudedame apkepintus svogūnus ir morkas, virtą supjaustytą vištieną.
  10. 10. Sudedame vermišėlius, nepamirškite pamaišyti, nes jie sulips.
  11. 11. Pasūdome ir įdedame juodūjų maltų pipirų pagal skonį. Vedame 2 minutes. Nuimame nuo ugnies puodą, palaukiame dar kelias minutes ir galime patiekti.

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!