- Patiekalas: 4 žmonėms(-ių)
- Ruošimo laikas: 1h
- Kepimo laikas:
- Kalorijų: 0
- Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti
Labai gardus klasikinio vištienos sutinuko receptas puikiai tiks pietums ar vakarienei.
Ingredientai
Eiga
- 1.Pasiruoškite visus reikiamus ingridientus
- 2.Grybus ir svogūną supjaustome nedideliais kūbeliais
- 3. Keptuvėje ant sviesto apkepame svogūnus, kai jie suminkštėja sudedame pievagrybius ir kepame kol pasigamina.
- 4.Išplauname špinatų lapus, sudedame į sietelį ir smarkiai suspaudžiame. Suspaustus lapus smulkiai supjaustome ir sudedame į keptuvę kartu su prievagrybiais ir svogūnais.Leižiame įdarui ataušti.
- 5. Į ataušusį įdarą sudedame smukiai sutarkuotą sūrį, įdedame druskos ir pipirų pagal skonį, išmaišome.
- 6.Vištienos filė pjauname iššilgai ir atveriame kaip knygą. Išmušame filė iki maždau 5 mm storio, beriame savo mėgstamus prieskonius.
- 7.Ant kiekvieno filė gabalėlio dedame ploną sluoksnį įdaro.
- 8.Filė susukame į vyniotinį ir surišame siūlu. Suvyniojame vyniotinį į foliją ir kepame 190 C apie 20-30 min., kol iškeps.

Jums taip pat gali patikti