Receptas

Žirnių sriuba su pievagrybiais

Sriubos Peržiūrių: 492 Įkeltas: Jan 17, 2022
Žirnių sriuba su pievagrybiais Žirnių sriuba su pievagrybiais Žirnių sriuba su pievagrybiais Žirnių sriuba su pievagrybiais Žirnių sriuba su pievagrybiais Žirnių sriuba su pievagrybiais Žirnių sriuba su pievagrybiais Žirnių sriuba su pievagrybiais
  • Patiekalas: 5 žmonėms(-ių)
  • Ruošimo laikas:
  • Kepimo laikas: 1h 15min
  • Kalorijų: 0
  • Sudėtingumas: Lengvas
Spausdinti

Žirnių sriuba su pievagrybiais

Ingredientai

Eiga

  1. 1.Pasiruoškite visus ingridientus.
  2. 2. Žirnius iš anksto užpilkite šaltu vandeniu ir palikite per naktį. Po nakties nupilkite vandenį, supilkite žirnius į kiaurasamtį ir išplaukite. Išplautus ir išmirkytus žirnius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir uždėkite virti.
  3. 3.Kai vanduo užvirs, nugirebkite putas susidariusias paviršiuje, sumažinkite ugnį iki vidutinės. Pasūdykite, įdėkite juoduosius maltus pipirus. Nulupkite svogūno galvą ir nepjaustytą įdėkite į puodą. Uždenkite puodą dangčiu ir palikite virti maždaug 30 minučių.
  4. 4.Bulves nuskuskite ir supjaustykite kūbeliais. Kai bags virti žirniai sudėkite bulves ir pavirkite dar 10 minučių.
  5. 5. Sutarkuokite morkas per burokinę tarką, sudėkite į puodą, kuriame verdate.
  6. 6.Paruoškite pievagrybius. Nuplaukite ir supjaustykite plokštelėmis į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir kepkite 5-7 minutes.
  7. 7. Keptus pievagrybius sudėkite į puodą, įdėkite lauro lapą. Užvirkite sriubą ir pavirkite dar bent kelias minutes.
  8. 8.Paruoštą sriubą patiekite kol karšta. Ant viršaus galite pabarstyti svogūnų laiškų ar petražolių.

Jums taip pat gali patikti

Naujienos

Užsiprenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėt naujausius receptus!